Autor: 021.rs

Novi Sad
09.09.2022.
15:52 > 15:54
Od davnina Novosađanima je u navici da popodne provode u šetnji na čistom vazduhu u neposrednoj blizini Dunava i Petrovaradinske tvrđave.
  • Mire

    09.09.2022 17:03
    Mire
    Vtemena Korzoa su daleka proslost i mi koji smo osetili cari toga samo sa setom mozemo da pricamo o tome! Svaka generacija ima svoje i seca ce se svoje mladosti! Sve u svemu nema nista lepse od mladosti i prvih zaljubljivanja....a i razocarenja! Takav je zivot i treba ga takvog prihvatiti jer i kada ostanes "zarobljenik"proslosti nije dobro jer nema napretka i razvoja! Lepo je ovo organizovati i omladini pokazati kako je nekada bilo i nas matore podsetiti na ta vremena!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna